Rep Puani:126
Rep Kademesi:
|
Konu: Çocuk söyleşileri (kopacaksınız :D) Ptsi Ekim 20, 2008 1:58 pm |
|
|
altı yaşındaki fırat ile kutay resim yaparken konuşmaktadır: fırat: eve gidince abimin boyalarıyla boyiycam bu resmi kutay: ne renge boyiycan? fırat: beyaz kutay:ii de oolum beyaz görünmez ki.. fırat: tamam o abim görmesin diye..
(5 ve 6 yasında iki bıcır kızın arasındaki diyalog] yasemin*: ya büşra offf... büşra*: noldu yasemin? yasemin: rahat rahat güneşlenemiyoruz artık ya, baksana oğlanlar geldi*. büşra: gelsinler boşver*... yasemin: nasıl boşver büşra, memelerimize bakıyolar ama!!! büşra: sanane yasemin, sen de meme yok ki. benim memelerime bakıyolar...
birinci çocuk: ali saat 4 olunca ne olur? ikinci çocuk: saat 4 olunca demek ki saat 4.
5 yaşında iki velet: - saat kaç? - 30.45 - uff çok geç olmuş, annem kızacak ben eve gidiyom
sokakta ,bir oyun ortaminda ;
cocuk 1: ben eve gidiyom,babam gelmistir. cocuk 2: benim babam daha once gelmistir. çocuk 1: hayir benim babam gelmistir. çocuk 2: hayir benimki!
saklambaç oyunu esnasında: ebe: oldumuuuuu? saklananlar: olduuu ama dedemin arabasının orayı arama..
-ben matematikten 100 aldım -anne bande matematikten 100 istiyoom
-kardes: abiii koray bana küfür ediyooo
-jr. uphuque: e sen de ona küfret o zaman
-kardes: ama ben küfretmeyi bilmiyom yaa.. ühü ühü (aglama efekti)
-jr. uphuque: ögrenme de zaten! tamam kizarim ben o pis koraya simdi..
-kardes: banane ben de ona küfredicem iste!
-jr. uphuque: hay allam sen bana akil fikir ihsan eyle...
-kardes: (koraya bagirarak) küü-füüüürr.... küüü-füüüüürr.... küüü-füüüüürr....
-jr. uphuque: (dumur vaziyette gülsem mi aglasam mi pozisyonunda kivranmakta...)
-büyüyünce ne olcan sen bakiyim ?? +çekmece olcam. - ?? he? ne? neden? +bilmiyorum. -hmm...
cem: ya$ 6 ilayda: ya$ 5 *-montunu bana versene ben giyiyim biraz.. *-hayır be aptal! kız montu bu sen giyemezsin! *-ee noluyo kız montu olunca? *-bunu giyersen memelerin çıkar bak sonra!! *-salak! çıksa seninki çıkardı
6 yaşındaki iki velet (kardeşim ve yeğenim) çığlık çığlığa koşturmak halılarda sürünmek oyuncakları parçalamak ve birbirlerinin saçlarını yolmaktan sıkılıp ağız dalaşıyla eğlenmeye karar vermişlerdir. diyalog - salak! - aptal! - domuz! - dana! gibi ilerlemekte ve kelime dağarcıkları gittikçe tükenmektedir. yeğenimden gelen en son hamle karşısında afallayan kardeşim bir an diyecek bişey bulamaz, kıvranır kıvranır ve en sonunda büyük bi heyecanla bağırır: - cadılar bayramı iğrenç giysili!!!
.. p- onu oyle yapamazsin k- neden? p- kurallar oyle.. k- aa boyle de oldu!.. p- olmaz! k- neden? p- kurallar oyle!!.. ..
- gamzeee sen büyüyünce ne olacaksın? - hamile olcam ben, sıktı bu oyuncak bebeklerle evcilik oynamak. gerçeğini istiyorum ben! - ahaha salak seni! - sensin o, pis! sen ne olacaksın ki? - kovboy olcam ben. - ıyyyy neden? - hiç yıkanmamak için. - yıkanmazsan kıçın bok kokar salak! - o zaman sen hiç yıkanmıyorsun. - yaaaaa ühühühü...
|
|