Konu: Mezar Tasi Yazıları Ptsi Ekim 20, 2008 1:57 pm
1- Bu kırmızı kart sezonu kapattırdı. (Futbolcunun mezartaşı) 2- Yokuş aşağı 5. viteste indim ya ölsem de gam yemem (Şoförün mezartaşı) 3- 01110010010111010101110 (Bilgisayar programcısının mezartaşı) 4- Bir paket daha olsa yine içerdim (Tiryakinin mezartaşı) 5- Bu kez söndüremedim (itfaiyecinin mezartaşı) 6- Nereye gideceğimi çok iyi biliyorum "Kestiğim Eşeklerin Cennetine" (Kasabın mezartaşı) 7- Her saça şekil verdim bir kadere şekil veremedim (Berberin mezartaşı) 8- Veresiye defterini yanımda götürmedim, hâlâ geçerlidir (Bakkalın mezartaşı) 9- Maaş kuyruğu bu sefer uzun geldi. (Emeklinin mezartaşı) 10- Bu taraftaki davam bitti, sıra öbür tarafta. (Savcının mezartaşı) 11- Azrail 100 m' yi benden hızlı koşuyormuş. (Atletin mezartaşı) 12- Bu pit-stop çok uzun sürecek belli (Formula pilotunun mezartaşı) 13- Azrail bir kere bile oley çekmedi (Matadorun mezartaşı) 14- Galiba nakavt oldum (Boksörün mezartaşı) 15- Bu taraftaki terazi doğru tartsa bari (Manavın mezartaşı) 16- Artık motorsuz uçuyorum (Pilotun mezartaşı) 17- Vay be Çiçekleri sularken, onlara gübre oldum (Bahçıvanın mezartaşı) 18- Ölçümü nasıl aldınız yaw kefen sıkıyor (Terzinin mezartaşı) 19- Pişştii (Kumarbazın mezartaşı) 20- ip bu sefer uzun geldi (ip cambazının mezartaşı) 21- Bu 7. Faul olsa gerek (Basketbolcunun mezartaşı) 22- Eeelllll Fffaaatttiihhhhaaaaaaa (Kekemenin mezartaşı) 23- Kimyam bozuldu biliyorum. (Kimya müh. mezartaşı) 24- Artık tarih oldum. (Tarihçinin mezartaşı) 25- Üsttekilerin cenaze namazını ben kıldırdım benimkini kim kıldıracak (imamın mezartaşı)