...:::Hayata İsyan:::...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
...:::Hayata İsyan:::...

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hayata İsyan Duyuru Paneli
Hayata Isyan
...:::Hayata İsyan:::... :: 

Müzik Kutusu

:: 

Biyografiler

:: 

Rockçular ve Metalcilerin Hayatları

HALUK LEVENT...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
su
5. Kademe
1 2
su
3 4

Rep Puani:152
Rep Kademesi: 5. Kademe
1
MesajKonu: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptySalı Haz. 03, 2008 4:55 pm

HALUK LEVENT

26 Kasım 1968 yılında Adana'da doğdu. İlk ve ortaokulu Sabancı İlk Öğretim Okulu'nda okudu. Ortaokul sıralarındaki taklit yeteneği onu tiyatro çalışmalarına yöneltti. Liseyi Adana Atatürk Lisesi'nde okudu. Haluk Levent'in tiyatro faaliyetleri lise yıllarında da devam etti.
Liseden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği'ni kazandı, bir yıl okudu fakat devam etmedi. Sonra Ankara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı'nı kazandı ancak yine bir yıl devam etti. İkinci yılında Orta Doğu Üniversitesi Fizik Bölümü'nü kazandı yine devam etmedi. Bu kez Ankara Üniversitesi Muhasebe Bölümü'nü kazandı ancak ısrarla yine devam etmedi ve son olarak Bilkent Üniversitesi Dil Öğretim'e kaydını yaptırdı.
Bu arada ticaretle de uğraşan Haluk Levent işlerinin iyi gitmemesi üzerine İstanbul'a geldi. Özellikle Ortaköy'de barlarda çalışarak geçimini sağlamaya çalışan Haluk Levent 1992 yılının sonlarına doğru ilk albümü "Yollarda Bulurum Seni" yi Nokta Müzik''e yaptı ve o albüm 600,000 adet sattı. Bu albümle birlikte tanınan Haluk Levent sayısız hayır konserine çıktı. Buradan elde edilen gelirlerle yüzlerce insana dializ ve solunum makinesi aldı. 1989 yılında çekte tahrifat suçu işlediği gerekçesiyle 9 ay 15 gün cezaevinde yattı. Cezaevi günlerinde kendisini sevenlerin yalnız bırakmadığını söyleyen Haluk Levent cezaevi çıkışından sonra konserlerine devam etti.
Albümleri satış rekorları kıran Haluk Levent askere giderken "Yine Ayrılık" adlı albümünü çıkardı. Bu arada çevreci özellikleri ile de bilinen genç sanatçı destek amacıyla 11 saat sahnede şarkı söyleyerek kırılması güç bir rekoru elinde bulunduruyor.

Yazar Mesaj
ßerçiyan
~~forever~~
Administrator
1 2
ßerçiyan
3 4

Rep Puani:1996
Rep Kademesi: Administrator
1
MesajKonu: Geri: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptySalı Haz. 03, 2008 4:59 pm

Hayır için yaptığı konserler nedeniyle kendisine özel bi sempati duyuyorum sevimli şey saol burçincim ellerine sağlık sevimli şey

https://hayataisyan.darkbb.com
Yazar Mesaj
-burcu-
kuzucuhh
Süper Team
1 2
-burcu-
3 4

Rep Puani:1209
Rep Kademesi: Süper Team
1
MesajKonu: Geri: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptySalı Haz. 03, 2008 7:00 pm

Ela Gözlüm

Ela gözlü benli dilber
Sen de olasın benim gibi
Zülfün sökük boynun bükük
Sende olasın benim gibi

Bahçende güller bitmesin
Kapından hekim geçmesin
Dalında bülbül ötmesin
Sen de olasın benim gibi

Gel yanıma sarıl bana
Ele gözlüm yandım sana

Söyleyen : Haluk Levent
(en sevdiğim parçasısevimli şey)

Yazar Mesaj
ßerçiyan
~~forever~~
Administrator
1 2
ßerçiyan
3 4

Rep Puani:1996
Rep Kademesi: Administrator
1
MesajKonu: Geri: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptySalı Haz. 03, 2008 9:21 pm

Haluk Levent - Anlasana

Kendimi esir aldım
Çalmadı yine telefonlar
Alışırım sanmıştım
Yüreğimde sancım var

Gel etme nazlı güneş
Sensin gönlüme eş
Beni biraz anlasana
Ölürüm aşkına yar
Ölürüm diyar diyar
Beni biraz anlasana

Ooooof sarıl bana,beni biraz anlasana

(bu da benim tek bildiğim ve en sevdiğim parçası sevimli şey )

https://hayataisyan.darkbb.com
Yazar Mesaj
Suskunrocker!
suskun
Moderatör
1 2
Suskunrocker!
3 4

Rep Puani:1246
Rep Kademesi: Moderatör
1
MesajKonu: Geri: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptyPtsi Haz. 09, 2008 4:14 pm

Gitarla şarkılarını çalabilmek bile çok zevkli seviyorum bu adamı ya sevimli şeysevimli şeysevimli şey

Yazar Mesaj
ExeLans
Grafik Uzmanı
10. Kademe
1 2
ExeLans
3 4

Rep Puani:1422
Rep Kademesi: 10. Kademe
1
MesajKonu: Geri: HALUK LEVENT... HALUK LEVENT... EmptySalı Ekim 07, 2008 6:11 pm

Paylaşım İçin Saol .

Yazar Mesaj

HALUK LEVENT...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

1 sayfadaki 1 sayfası