Konu: bomba imha etme dialogları Perş. Mart 26, 2009 9:23 pm
Merkez .. Bombayi gördüm .. tamam .. + Nasil bisey ..? - Saginda bi saat var.. Süre geriye dogru isliyo.. Tamam .. + Kac saniye var .. Tamam .. - 40 yaziyo .. Tamam .. + Kaç kablo var .. Tamam .. - 3 .. Sari, yesil, kirmizi.. hangisini kesiyim .. süre 20 kaldi .. tamam .. + Ekip weisadaspdkalsoefasldla..... - Ekibini s...... tamam.. bomba patlicak .. tamam .. (boooommmm)
- Abi .. gel bi .. kablo neyin yok bunda.. + Nasi yok lan .. du bi bakiyim .. -+ hasss.. - Uzaktan kumandali lan bu .. Booommm..
- Amirim .. benim ilk staj günümde bu bomba is kötü oldu be.. + Ögreticez olum sana bu isi .. ondan burdasin .. - Peki amirim .. Bu ne.. + O sarikablo.. - Bu.. + O da kirmizi olani.. - Amirim, kablolari çekelim .. bombaya elektrik gitmez, o da tetiklenmez .. o zamanda patlamaz .. + Dur lan .. - çektim .. bak bisi olmadi.. (dit dit dit diiiiiitttt ... booooommmmm..)
- Merkez .. bomba basindayim .. tamam .. + Nasi bi bomba.. tamam .. - 2 kablo var .. saat yok .. anten yok . uzaktan kumandali degil yani .. + Tamam o zaman .. basit, siradan bi bomba bu .. Kirmiziy çek .. - Kirmizi yok bunda .. + Nasi olmaz olum .. Ne var ? - Sari var yesil var .. + Has.. renk körü la bu .. - merkez .. talimatlari bekliyorum .. hangisini çekiyim .. + çek gitsin birinii.. Boommmm...
- Merkez .. Bu bomba çok iyi bomba .. + Neden? - Kablolarin hepsi kirmizi.. + Nasil olur lan .. - Valla abii.. hangisini kesiyim .. + Kirmiziyi kes .. hueauhea .. - Dangalaksin olum sen .. + Abi kusura bakma .. sinirlerim bozuldu .. Boooommmm... + Patladiiii .. .. .. .. üühee ..
- Riza .. olay yerine vardim .. tamam .. 2 kablo var .. 1 siyah bir kirmizi 10 saniyem var .. ve ne yapacagimi bilmiyorum .. + Kirmiziyi kes Ali .. Tekrar ediyorum .. Kirmiziyi kes .. - Riza .. bana bisey olursa karim ve çocuklarim sana emanet .. onlara iyi bak .. Kesiyorum .. tamam .. Citong.. Boooommmmmm... + Haaayyiiiirr .. Alllliiiii... - saka yaptim bea .. Migros poseti unutmuslar .. o sesleride agzimla yaptim .. heuehue .. tamam