İÇİMDEKİ BEN şimdi düşünüyorum da ne günlerdi be abi kah güldük, kah ağladık ama boş geçirmedik o daracık vakti
en küçük espriye bile güler olmadık şeylerden ağlardık beraber yıldızları seyreder onlarla konuşuken hayallere dalardık
aşk yoktu o zamanlar hayatımızda sevgiler hiçti bizim için ama herşeyde tebessüm vardı, herşeyde sevinç ama biz sevinirken bile ağlardık.
hayat felsefemiz farklıydu diğerlerinden herşeyi dibine kadar yaşardık karnımız ağrıyıncaya dek güler gözlerimiz şişene dek ağlardık, yaşardık
beraberdik be abi aslında başka dünyaların insanlarıydık farklıydık değişiktik, ama aynı duyguları paylaştık beraber yaşadık
sonra sen 18 yaşına girdin büyümüştün, aşık oldun bi başkasına aldatıldın da gelip omuzumda ağlamadın ağladın başkalarının yanında ilk defa beraber yıldızlara bakmadan bensiz ağladın gözlerin şiştikten sonra bile bensiz ağladın...
şimdi düşünüyorum da bende hatalıydım aslında söyleseydim ah bir söyleyebilseydim seni ne çok sevdiğimi belki şimdi yanımda olurdun yıldızlarla ağlardın sende benimle
ağladın be abi ilk defa ben olmadan yanında gözyaşlarını ellerimle silmeden ve ben olmadan ağladın be abi
sonra hastalandın ağladın yine bensizce anlatmamı istemedin seni seviğimi başka birini bulmamı istedin ağladın...
sonra uyudun be abi ilk defa bensiz uyudun seni uyurken seyretmeyi çok severdim ya vasiyet etmişsin yıldızlara ağlattın be abi ilk defa sensiz ağlattın çekip gittin yüreğimin acısını dinlemeden seni sevdiğimi dünyaya haykırmadan yıldızlar henüz kaymamışken sen gittin be abi ağlattın
ağladım be abi ilk defa sen olmadan yıldızlarla seni çekiştirdik dün yine seni anlattılar son günlerinde beni emanet etmişsin onlara kızdım ve kızdılar sana ağladılar onlarda ilk defa sensizce ilk defa sensiz uyudum dün gece ilk defa sensiz ağladım dün gece ve ilk defa bir yııdız kaydı tam da senin uyuduğun yerde...