Administrator
Rep Puani:1651
Rep Kademesi:
|
Konu: Ben seni unutamadım ki GÜLÜM Paz Ocak 25, 2009 1:16 pm |
|
|
Ben seni unutamadım ki GÜLÜM Ayrılıgının ardından ne zorlukları hasretimle yaktımda Bir seni kalpime sığdıramdım sevgimle,gülüm Bunu böyle bilesin Ama şu an sana dokunamıyorum ayrılmaktan korkuyorum Seni göremediğim an seni yanımdan ayırmamak istiyorum Ama olmuyor, ayrılık ayrılık bunu yapmama izin vermiyor,gülüm Seni düşünmekten kendimi alamıyorum Seni ayrılıklara sığdıramıyorum.gülüm Seni hasretime kaptırmak istemiyorum Hasretinle yanmak istemiyorum gülüm. Ama olmuyor gülüm.ama olmuyor gülüm Hasretin canıma tak etti artık CANIMA YETTİ ARTIK GÜLÜM Gülüm, hasretle yanıyorum, hasretinle Ölüm bana vız gelmeye başladı, bugünlerde İşte senin hasretinle yanıyorum. Gülüm Seni koca dağlara sığdıramıyorum, gülüm İçim hep o dağları parçalamak istiyor. Kırmak yıkmak dağatmak istiyor Sonra seni düşünüyorum Seni yalnız bırakmamak istiyorum Senden ayrılmaktan korkuyorum Seni ölesine seviyorum ki önümüzde hiçbir şey duramıyor, gülüm Eğer imkansızlıklar varsa önümüzde İşte o imkansızlıkları senin sevginle yürür yine seni ayırmam benden Şunuda bilki; Seni koca gönlümede sığdıramıyorum, gülüm Ama ayrılık denen koca bir ızdırap var önümüzde Ayrılık hep sevgimizin önüne geçiyor herzaman Ama ayrılık denen bu koca oyumu aldırmamam,yürürüm Seni ayrılığa vermem.ölürüm Ben seni ayrılıklara kaptıramam,gülüm Koca dağlar üzerime geliyor seninle birlikte Ölüm seninle daha çok yaklaşıyor Sen varken ölümün bir anlamı var benim için Seni ölürümlere bırakamam,gülüm Seni bırakamam işte. Bana söz ver gülüm; Beni o güzel kokundan o intişamlı güzelliginden ve şefkat dolu ellerinden ayırma gülüm Beni ayrılıklar ayırmaya çalışıyor Beni sensizlikler ayırmaya çalışıyor Ama sen benden ayrılma,gülüm Sen benden hiçbir zaman ayırılma ne olur? Seni özlemimden çıkartmak istemiyorum,gülüm Seni zorluklarla düşünmek istemiyorum. Seni sevmekten vazgeçmiyorum Hiçbir zaman Seni sevmek bir ömür ister biliyorum Sana dokunmakta da bir asır ister onu da biliyorum Ama seni düşünmekten vazgeçemiyorum,gülüm Seni asırlara sığdıramıyorum,gülüm Sen sevginle dolu bir çiçektin Ben ise seni koruyan ayrılmanı istemediğim toprağınınım işte O kökünü çekip çıkartmak isteyenlere izin vermem Seni benden ayırmak istemiyorum,gülüm Seni ayrılıklara veremem gülüm
Artık senin kokumu,senin sesini ve o güzel ve o güzel yüzünü fazla göremez oldum Bizi ayrılıklar ayıramaz.,diyordum Bizi sevgiler ayıramaz,diyordum Hele ölüm dahi ayıramaz,diyordum Ama bunun uçunda ayrılıkta varmış,gülüm Bunun sonu ayrılılıkmış meyer.AYRILIKMIŞ...? Seni benden ne kadar uzaklaştırıyorlarsa Bende senin sevginle yavaş yavaş can çekişerek gidiyorum.bahçenden Ama şunu da unutma ki,beni düşün, her lafında beni an Beni sevmekten vazgeçme, hiçbir zaman Gülün nasıl dikene katlandığını biliyorsundur İşte bende işte bende bizim sevgimizin dikenine katlanmaya çalışıyorum Ama becerebiliyormuyum, bilmiyorum Ama şu bir gerçek ki hasretini hiç beceremiyorum Benim senin hasretinle öldüğümü de biliyorsun Ama şunu da unutmaki ölümü sensizlikte unuttum Ölüm denen gerçeği unuttum seninle Eger bu gerçek olursa Kalpin sensiz ise Sevgimiz yalansa Birbirimize dokunmadıysak Sevmizi paylaşmadıysak Önemliside hiç seninle karşılaşmadıysak İşte bu gerçek olursa diyorum ya İşte o zaman bu gerçek olur. Eger Seni koklayamadıysam Seni sevemediysem Kalpime hançer sokup unutmaya çalışdıysam. İşte ben o zaman hiç düşünmeden ölürüm Görüyorsun ki seni o kadar çok düşünüyorum ki Hele ölümü senle düşünüyorum Bir an beynimi yiyorum sanki İşin içinden hiç çıkamıyorum. Seni düşünüyorum Sensizliği önüme getiriyorum İyice işin içinden çıkamaz oluyorum Acaba sen de beni böyle düşünüyormusundur? Ben yıldıza baktımdıgımda sen de benimle birlikte bakıyormusun Güneşin doğusunda sevinip batışında benimle birlikte üzülüp AGLIYORMUSUN Hiç ayrılık acısı çekiyormusun En önemlisi benimle birlikte ölüme gidiyormusun Hadi söyle benimle gidiyormusun ölüme Hadi söyle ayçiçeğim Hadi söyle gökyüzü yıldızım Hadi söyle ayrılık çiçeğim Hadi söyle gidiyormusun... Eger gitmiyorsan benim gibi sevmiyorsan Ayrılığa aldırıyorsan Beni ölüme bile gönderiyorsan O zaman Bırak kendi sevgimi mahfetme Sevgimi atabilirsem çöpe Tabi atabilirsem Ama çöpe atmayı bırak Sevgimi kalpimden çıkaramıyorum. Bu durumumu bilip benimle oynama SAKIN Sevgimi çamura bulama beni hiç sevme Beni bırak da senin sevgini unutabileyim. Tabi unutabilirsen Eger seni unuttum farzet? İlerde beni gülüp geçerek anlatırmısın? .. Hemen sevgimizi çöpe atarmısın? Bunları yaparsan eger Ben o zaman bu ızdırapla yerin dibine girerim İşte bu ızdırapla çeker giderim.. Yani ben yani ben ÖLÜRÜM.. Senin bu tatlı dünyandan tat almadan giderim Ama hiçbir zaman seni unutamam işte O güzel kokunu o intişamlı güzelligi Hele o sevgini İste o sana olan sevgimi hiç unutamam Gülsem bile unutamam,konuşsam bile unutamam,ayrılıkları düşünsem unutamam,uyusam unutamam nefes alsam unutmam,hatta ölsen bile unutmam Beni seni hiç unutamadım ki beni seni hiç unutamadım ki gülüm beni seni hiç unutamadım ki gülüm UNUTAMADIM GÜLÜM
|
|