hadi bakalım yüreği benim için sonsuzluk olan başımı yasladım göğsüne sarıldım üstelik sıkıca gözlerimi yüzünde açana dek kollarımı geceye sardığım kaç gece yaşadım saymadım ben sarıldım, o ise binbir haliyle koynunda uyuttu yorgunluğumu bir o bildi huzuruna ise bir tarifim yok henüz hiç usanmadan yine binbir masalla avuttu sonra da bana bir masal yazdı kendi içindeki bana bakıp yaşamda hiç olmamışlıkları ilk satırlara alıp hani çocuğunu uyutan anne misali. beni bana teslim ederken kulağıma eğilip artık bana ihtiyacın yok beni aratmayacak bir sevgi bıraktım yüreğine üstelik güneş doğsa bile onca kalabalıkta yüzünü göremesende gözleri,nefesi olacak onu hemen tanıyacaksın bana benziyor YALNIZLIĞI yüreği ise seninkine merak etme oda çocuk tıpkı sen gibi beraber gülüp birlikte büyüyeceksiniz ve gece olup yerime saracak bende olduğundan fazla olacaksın yanında ben ise ondan bu kadar emin hep aranızda olup birbirinizin yüreğine sevgi taşıyacağım bir geceden diğerine karanlık eşliğinde evet ikinci yaşam hakkın söyle bakalım bu kadar şeyi yapabilecek YALNIZLIĞIM yerini hak edecek hatta YALNIZLIĞIN güvenini kazanacak kaç kişi tanıyorsun ben yüzlerce insana rağmen sadece BİR...