Administrator
Rep Puani:1651
Rep Kademesi:
|
Konu: Bize Ayrılık Yakışır Paz Ocak 25, 2009 12:52 pm |
|
|
Bize Ayrılık Yakışır Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Hemen dönme arkanı Biliyorum! Boğazında bir yumru Ne yutulur ne çıkar...
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Sıkma kendini ağla, Erkeğe de yakışır ağlamak Ama dur! Buna daha zaman var.
Yorma kendini Ben planladım senin için de bu geceyi. Vuslat hayalleri kurulur bilirim; Binlerce kavuşma anları sevdalarda Ama ben senin için ayrılık gecemizi planladım, Bu da senden kalacak son haz bana.
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Bahçenin çimlerini düzenlettim Yeşil dinlendirir ruhu derdin. Gün batımının kızılı yakışacak yeşile... Parmağımı kestim kan marullara damladı Ordan bildim ben de. Bilirsin aşkımızın rengi de yeşildi; Gözlerinin yeşili.
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Bozma sihri, geçelim masamıza Yemeğimizi, sevgi tadında yiyelim. Sohbet edelim masa başı seversin Hafif meşreb güleceğim Hep isterdin, bu sefer becereceğim...
Kahvelerimizi terasta içelim Yıldızlarla yıldız aşkımıza. Lambaları yakmayacağım; Ateş böcekleri istedim geceden Yapraklar, fon müziği yapacak. Ben sana şiir okuyacağım, Sen saçlarımı okşayacaksın Meltem seyredecek; Ellerini bana getirmek için.
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Son kez; Bulutlar serilecek ayaklarımıza, Son sevişmelerde bitecek hayat Yine son sevişmelerde başlayacak. Hırçınlaşmayacağım, ağlamayacağım, Bileceğim ki; Bu son sevişmelerde, Dünya sevişecek bizimle Yeni dünyaya gebe
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Bırak bahçeyi seyri. Rüzgar dansını bitirmeden gitmelisin. Ateş böceklerini sen bırakacaksın eve, Ağaçlar senin ardından da susmayacaklar. Dağınık yatağımla bir toplayacağım yıldızları, Belki dertleşiriz belli olmaz. Sen acele etmelisin, Gün doğmadan evlerinde olmalılar.
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Seni uğurlayamam üzgünüm, Çok işim var. Hem uğurlarsam; dönüşün olma ihtimali
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır. Dön arkanı Ateş böcekleri gösterecek yollarımızı, Güzel olacak aslında Kaygısız bakmak yarına, ıkimize de iyi gelecek inan bana.
Vakit tamam aşkım.. şimdi bize; ayrılık yakışır.
|
|