GİDİYORUM !!! Dünya gözlerimi kendi ellerimle örttümDeğdi yorgunluğumaBi ölüm kaldıydı onu da gördümBeni pişman etmedi doğduğuma Yorgun ürkek güllere bakıpİstanbul’u yüreğime katıpŞehrine buzullar düşmüş akşamlara gidiyorum....Sevdaları bin yıllık Üsküdar’aKurşun yarasından ağır sevdamaMeydanında benliğimi bıraktığım Sultanahmet’e hasretKırık döküklüğümBeli büküklüğümİçime çöken sise inatSensizliğin sen olduğu ötelere gidiyorum...Levhamda vuslatBakışlarımda hüzünAmr bin As misali Mekke’ye giriyorum...Yüreğimin duvarlarına vuruyor Karani gibi özleminMevsimlerime kışı kuşanıpŞehrime veda edipRuhumun içindeki kaybolduğum derdest mahzenlere çekilipSineme sığmayan yarama tuz basıpGözlerim yaşlıDuygularım lalİşte gidiyorum...Sokaklarımda sadece hatıralarınAdımlarımda sonbahar titrekliğiİçimde Muhammedi özlemlerDudaklarımda dağılmış isminleBu şehirdenSensizliğe gidiyorum...Omzumda bitevi hatıralarımVakitsiz yağan ayrılığınGurbeti ayaklarıma dolayıpTüm sadakatimleIzdırabımlaİşte gidiyorum... Yine bir gün daha geçtiNe zor şeymiş sensizlikSevginin verdiği ağır yük olmalıYoruldumKırıldımÜzüldüm…En önemlisi de sevdimSeninde sevmeni bekledimBıkmadanUsanmadanSıkılmadanOlmadı yapamadın beni sevemedinÇabuk pes ettin be aşkımYakışmadı sanaBir hiç uğruna böyle bırakıp gidişin yakışmadı sanaElveda canımın içi elveda…
1 sayfadaki 1 sayfası