Administrator
Rep Puani:1651
Rep Kademesi:
|
Konu: Ömrümden ömrün geçer ömrüme..ömrümüzce.. C.tesi Ocak 24, 2009 8:22 pm |
|
|
Ömrümden ömrün geçer ömrüme..ömrümüzce..
kederliyim, kendi kendine konuşan/deliyim ölüyorum mecburum kapına dayanmaya şiirim yürek tımarhanesinden bir serseri belle beni bir şair bozuntusu..rotasızım..sana attım demir varsın burda boğulsun_im
ama sor bana neden? neden suretiyle böyle haşır neşir? öyle dedi. sevgilim; ''ben sende kayboldum'' ceylanım,sevgili içim söyle bana beni paklar mı teneşir?
o halde sadece içimde sarmaş dolaş sere serpe onunla kederli tahtımızda ve kimbilir neler yazılmış alnımıza? o halde sadece en derinimde yalnızız..kıymetlim ve ben uçuşur sevdalı melekler papatyadan taçlarıyla zihnimde...
kandiller söndüğünde... yukardan bakınca insanlar karınca misal yüzümü cama yaslar izlerim yaşam, aynı filmi yüz milyon kez oynatır herkes kendi yükünü taşır, sırtında aşını ve aşkını kalbinde pencereden bakar hislenirim... ufacık tefecik karınca insan hey hayat! ! ! ......ölüyorum an be an...
ama sor bana neden,neden? iri tesbihler gibi akıp çenemde toplanır yaşlar? sabahla birlikte göğsümün altında bir volkan açtı yumulu gözlerini çapaklı gözlerinden kırmızı lavlar aktıkça içime düştükçe içime o mavi kirpik..bir alev gibi/ateş ah, ne vardı ‘’hiç’’ doğmasaydı güneş!
ömrümden sesin geçer sabahıma ''sevgilim,gün ağarmak üzere''
ah ben kederliyim, kendi ördüğü ağa takılmış şaşkın alık balık... ayrı yönlere yüzen... budur beni üzen ayrı yönlere yüzen... alık (b) alık şaşkın alık balık.. ah ben kederliyim, çırpınırım...ölmemek için.. asıl budur beni üzen! ! !
|
|