Administrator
Rep Puani:1651
Rep Kademesi:
|
Konu: Adını Koyamadım C.tesi Ocak 24, 2009 8:19 pm |
|
|
Adını Koyamadım
Soramadım hüzünlere sorularımı Uyanamadım sarhoş gözlerin derinliğinde Susmak acıtıyor duygularımı Bekleyişlerim kayboluyor yitikliğinde, Kentler uyanıyor nefes aldığımda Yavaş yavaş rengini kaybediyor düşlerim, Özlemim sensizliğin başucunda Hayallerim tedirgin Seni bekliyor hala, Gizlenme bulutların ardına Ansızın gel bana…
Her rüya gördüğümde Şarkılar söyler umutlarım Ben gökyüzü, sen dolunay Geceye saklanır dualarım Damla damla akarken yağmurlarım Bir sen kalırsın yüreğimde Seni özlerim Bir dilek dilerim ürkekçe, Hükmü yoktur haykırışların Anlamı kalmaz feryatların Yemin ederim ağlamayacağım Teselli istemem Sen giderken yanımdan Benide al…
Bilirim yolum sana doğru Bilirim dünyam karanlık sorgu Yalnızlığıma yaslanırım Bir sokak duvarında Bütün sabahlar gibi Takılırsın dudaklarıma Sancılanır sevdam kavuşamayanlara, Bir ateş ki hiç sönmez Bir rüzgar ki hiç dinmez Bütün umutlarım yaralı Yalnızlık bahçemde hazanlar saklı Avuturken kendimi yalanlarla Tebessüm eder gül dalında, Dikenine aldırmadan Derim yanımda kal.
Sen beni sevmedikçe Ellerim üşüyecek öksüzce Kaç güneş doğup batacak Kaç mevsim yorulacak, Sevdamın ninnisinde Yüreğim susmayacak Tutuklu kalacağım teninde, Gözyaşlarım mahzun ve sessiz Veda vakti peşimde Biliyorum gideceğim bir vakit Verdiğim söze gökyüzü şahit Çekerken ellerimi ellerinden Son bir isteğim olacak senden Ardına bakmadan git ama Beni unutma.
|
|