- komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım.
- komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. - ama komtanım... - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. - emredersiniz komutanım.
-komutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim -söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün... -???
-komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? -paris güzeldir bu mevsimde..!
komutan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komUtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? komutan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? a3: komutanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok. sana soruyomuyum? başka? a5: komutanım ekmekler sabaha bayatlıyo. komutan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? a6: komutanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. komutan:arkadaşım savaşta b*k yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. istirahat et! bölük: sool !
Yazar
tezcanlı
Deneyimli Üye
Rep Puani:1129
Rep Kademesi:
Konu: Geri: Acemi Askerin Sorduğu Sorular Cuma Ocak 09, 2009 2:41 am