Administrator
Rep Puani:1342
Rep Kademesi:
|
Konu: Duygusal msn nickleri Ptsi Ara. 22, 2008 4:21 pm |
|
|
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- (*)£®дy(*)™ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM)) ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
-------------------------------------------------------------------------- '' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦« '' -------------------------------------------------------------------------- ƒσяєωєя ℓσνє -------------------------------------------------------------------------- Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. ------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ------------------------------------------------------------------------- [_bring_me_to_life with your love_] --------------------------------------------------------------------- U.F.O Gören Masum Köylü ------------------------------------------------------------------------ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ------------------------------------------------------------------------ ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' ------------------------------------------------------------------------ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ------------------------------------------------------------------------ ♯₥.£.®.ŧ♯ -------------------------------------------------------------------------- I hope the people haven't bird flu(h5n1) ------------------------------------------------------------------------- Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ----------------------------------------------------------------------- ©®UzMaN®© ----------------------------------------------------------------------- ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
*Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
*Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
Duygusal msn nickleri , duygulandıran nickler
*Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
*Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)
|
|
Deneyimli Üye
Rep Puani:1129
Rep Kademesi:
|
|